in

“Ljudi misle da sam starija sestra svojoj deci!” (FOTO+VIDEO)

Denis Moberg, mlada mama iz Švedske, nedavno je postala meta okrutnih komentara na društvenim mrežama zbog svog izazovnog stajlinga. Ona je podelila video na Instagramu u kom je istakla kako je nepoznata osoba greškom za nju pomislila da je tinejdžerka i starija sestra, a ne majka dvoje dece. 

Denis je ponosno pozirala na snimku u ultrakratkom pripijenom šortsu koji jedva da je prekrivao njenu zadnjicu. Gore je imala top majicu narandžaste boje koja je dosezala do ispod grudi, otkrivajući njen go stomak. 

Zahvalite starijoj gospođi koja je mislila da sam tinejdžerka – piše u komentaru, a o tome je pisao i San.

 

 

Mnogi korisnici društvenih mreža su brzo osudili ovu mladu ženu, tvrdeći da je više obučena kao devojčica, a ne kao odrasla žena, koja je uz to i majka dvoje dece. Takođe su je optužili da previše pokušava da bude u centru pažnje. 

– Možda zato što si obučena kao dete, a ne kao žena.

– Pomešala te je zato što nosiš teksas donji veš u javnosti!

– Bilo bi mi veoma neprijatno da si ti moja mama. 

– Tvoja energija “gledajte svi u mene” je jednostavno previše – glasili su neki od komentara ispod njene objave.

 

 

Ipak, uprkos negativnim komentarima, bilo je i dosta pozitivnih reakcija. Dok su neki osuđivali njen autfit, drugi su stali u njenu odbranu, naglašavajući da niko nema pravo da kritikuje njen izbor odeće i da je važno da se žene osećaju slobodno da pokažu svoje telo onako kako one to žele. Mnogi korisnici su stali u odbranu Denis, ističući da je sasvim normalno da odrasla žena nosi ono što želi i da se ponosi telom koje ima. Takođe su istakli da je licemerje osuđivati nju i podržavati tinejdžerke koje nose identične stvari. 

Pojedini su istakli da prate Denis zbog toga što redovno deli sadržaj vezan za vežbanje, kao i slatke porodične fotografije na svom Instagram profilu, koji je privukao gotovo milion pratilaca.

 

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /