in

“Ličila sam na kravu i svi su me gledali kao objekat!”

Eva Louis je postala poznata influenserka, ali ne po pozitivnim stvarima. Nakon sto je potrošila 12.000 evra na brazilsko podizanje zadnjice (BBL), ona tvrdi da joj je to uništilo zivot. Ona je još kao tinejdžerka bila opsednuta trendom brazilskog podizanja zadnjice. Inspirisana Instagram modelima i slavnim ličnostima poput Kajli Džener i Kim Kardašijan, Eva je odlučila da učini isto. Ona je smatrala da će tako postati popularna i da će bolje naći prijatelje i pravog muškarca. Nakon operacije, njen život se promenio, ali na gore.

Eva je otkrila da je postala opsednuta trendom brazilskog podizanja zadnjice i godinama je štedela novac za operaciju. Čak je verovala da će joj operacija pomoći da povrati bivšeg partnera. Međutim, nakon što je potrošila 12.000 evra na operaciju, počela je da se kaje.

Ličila sam na kravu, svi su me gledali kao da sam objekat. Nu u jednu garderobu nisam mogla da uđem, niti da sednem na avionsko sedište. Htela sam da privučem kulturne i fine momke, a privlačila sam samo psihopate i gubitnike – požalila se ona.

 

 

Luisova je posle operacije doživela dramatično povećanje telesne težine, što je trajalo gotovo godinu dana. Ona čak nije ni proimećivala da se goji, jer je sve “odlazilo” u zadnjicu. Na kraju je po naduvenom licu shvatila da nešto nije u redu, pa stala na vagu i imala je i šta da vidi. Osim toga, imala je problema sa pronalaženjem odeće koja joj odgovara, osećala se nelagodno u javnosti i čak je postala nesigurna u prisustvu muškaraca. Takođe je otkrila da je postala meta neprijatnih komentara i tretmana od strane drugih žena.

Eva sada upozorava druge devojke o opasnostima plastične hirurgije. Ona tvrdi da joj je operacija zadnjice “unakazila život” i da joj je ostavila trajne mentalne ožiljke. Ona poziva žene da razmotre posledice pre nego što se odluče na plastičnu hirurgiju, ističući da operacija nije rešila njene unutrašnje nesigurnosti. Tek pošto je drastično smršala, prestala da stavlja filere u usta i smanjila umetke u zadnjici kaže da su ljudi počeli ozbiljnije da je shvataju, najzad je mogla da nosi šta hoće, a našla je i dečka. 

 

 

Luisova je sada svesna svoje greške i žali što je potrošila toliki novac na operaciju koja joj je donela više problema nego koristi. Ona je postala glas razuma protiv opsednutosti trendovima plastične hirurgije i poziva druge žene da prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste, umesto da tragaju za savršenstvom koje može imati nepredvidive posledice, a o tome piše i San.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: