in

Leđa su otvorena do “majstorskog dekoltea”, gola haljina otkriva svaki deo tela! (FOTO)

Emili Ratajkovski ponovo je zablistala na stepenicama čuvene Met Gale, ostavljajući svetske obožavatelje mode bez daha svojim besprekornim stajlingom. Ova slavna manekenka, poznata po svojoj izuzetnoj figuri i smelom modnom izražaju, nije razočarala ni ovaj put.

Odabirom izuzetno uske haljine koja je istakla njenu izvajanu atletsku figuru, Emili je na čuvenim stepenicama Metropoliten muzeja demonstrirala svoj neosporni stilski instinkt.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje nije bilo samo njeno uobičajeno elegentno izdanje, već i neočekivano otkrivanje koje nam je pružila ova elegantna gola haljina.

Haljina prekrivena kristalima, je idealan izbor za Met Galu 2024. napravljena je od providnog materijala i savršeno se uklopila uz Emilin ten, ali iznenađenje je usledilo kada je poznata manekenka pokazala svoju pozadinu, ne ostavljajući mnogo mašti da radi, jer se apsolutno sve videlo.

Ono što se u šali naziva “majstorski dekolte”, je kod Emili ovaj put bilo na ekranima miliona obožavatelja mode.

Emili je za svoj glamurozni izgled odabrala nežnu šminku koja je istakla njene Bambi oči i ruž koji je prividno uvećao njene usne, dodajući notu senzualnosti čitavom izgledu. Njena kosa stilizovana je u stilu 2000-ih sa efektnom punđom iz koje vire ravni pramenovi, dodajući moderni pečat njenom retro izdanju.

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /