in

Ko su najobdareniji muškarci na svetu? Evo koje mesto su zauzeli Srbi, a iznenadiće vas kako su prošle naše komšije

Naime, muškarci sa Ekvadora mogu da se pohvale prosećnom dužinom od 17 centimerara i obimom od 

13,4 centimetara. što znači da su za 23,3 odsto ispred svetskog proseka.Ekvador sledi Gana sa prosečnom dužinom od 16,8, a u idealnoj poziciji je i Dominikanska republika (16).

Muški ponos dostiže maksimalnu veličinu između 17. i 22. godine, dok do kraja života može polako da se smanji na tri centimetra. To se dešava zbog manjeg protoka krvi kroz sudove i razloga zašto je starijim muškarcima ponekad potrebno više stimulacije da bi postigli erekciju.

Za sve one koji se pitaju  kako stoje muškarci u drugim delovima sveta, sajt All size matter  objavio je mapu sveta na kojoj je prikazana prosečna veličina muških genitalija. Države sa minimalnim prosekom su u prikazane roze bojom, države sa višim prosekom su ljubičaste, a države sa maksimalnim su plave.

Srbija je, može se reći s ponosom, zazuzela 34. mesto na mapi sveta i to sa prosečnom dužinom od 14,8 centimetra i obimom od 12, 7 centimetara. Samo mesto iza nas našli su se Hrvati i to sa istom prosečnom dužinom 14,8 centimetara.

I dok Bosanci posebno imaju razloga za slavlje je su se sa prosečnom dužinom od 15, 3 centimetra našli na zavidnom 25. mestu, isto se ne bi moglo reći za Crnogorce.

Naime, Crna Gora je na 84. mestu sa prosečnom dužinom od 13,6 cm.

Prema ovoj mapi, Rusi imaju prosečnu dužinu 13,2 cm, a obim 11,7. Za Holanđane, prosečna veličina je 15,4 centimetra. Belgija je donekle slična, sa prosečnom dužinom od 14,5 centimetara i obimom od 13,3 centimetra.

U Mađarskoj je situacija slična kao u Srbiji, pa je prosečna dužina 14,7 centimetara, što ih takođe svrstava u ljubičastu zonu. Amerikanci su na 105. mestu sa prosečnom dužinom od 13 centimetara i obimom od 12,2 centimetra.

Filipinci su među poslednjima, pa se sa prosečnom dužinom od 10,9 nalaze na 138. mestu. Poslednje 143. mesto zauzeli su muškarci u Kambodži, čiji je ponos prosečno dugačak 10,1 centimetar sa obimom od 11,1 centimetara, a to je za 26,8 odsto manje od svetskog proseka.