in

Kad je videla šta joj je stiglo, bila je šokirana i zgrožena! (VIDEO)

Onlajn kupovina poslednjih godina postala je posebno popularna. Mnogi se radije odlučuju za nju nego da odu direktno u prodavnicu, čak i kada imaju za to mogućnosti. Iako su mnogi istakli prednosti ove kupovine, te da se može pronaći dobra garderoba za manje para, bez odlaska u prodavnicu, neretko se ispostavlja da ovakav vid kupovine nije uvek najbolje rešenje.

unsplash.com

Onlajn kupovina je posebno popularna među ženama

Jer, stvari nisu uvek onakve kakvim ih zamišljamo ili vidimo. U to se uverila i Ebi Kirkmen koja bila izuzetno uzbuđena kada je trebalo da naruči farmerice jednog poznatog brenda. Britanka je pokazala lepe zvonaste farmerice koje su manekenki koja ih reklamira savršeno pristajale, rekavši da je želela iste, međutim, već u sledećem kadru se vidi njena urnebesna reakcija kako stoji ispred kamere u svojoj sobi kao “pokisla” i viče.

Šta je ovo? Izgledam kao jedna od onih ljudi u cirkusu koji nose balon pantalone i koji će baciti neki frizbi ili tako nešto – revolitirano komentariše ova devojka.

Na snimku se vidi da su farmerke promašeni model jer su dosta velike, široke i vrećaste, pa se devojka bukvalno izgubla u njima. Iskoristila je trenutak da čuje šta o tome misle njeni pratioci.

 

 

– Nisam bila spremna za ovo…

– Da li dolaze sa štulama?

– Plačem od smeha!

– Haha, ovo je već nešto drugo.

– Prestani… Potrebne su ti štule i neka krila – bili su neki od komentara.

Mnogi korisnici su poručili devojci kako poznati brendovi često najbolji kvalitet svoje odeće sačuvaju za influensere koji ih reklamiraju, a da korisnicima nude garderobu lošijeg kvaliteta. Osim toga, mnogi su se požalili kako dobijaju “oversajz” odeću kad god naručuju, te da su razočarani onlajn kupovinom. Većina se složila da je ipak bolje otići u prodavnicu ukoliko smo u mogućnosti i regularno isprobati ono što želimo da kupimo da bismo izbegli razočarenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: