in

ISTETOVIRALA JE NJEGOVO IME NA RAMENU DA GA IZNENADI, ali usledila je reakcija zbog koje su svi zanemeli! To je samo trebalo da bude dokaz ljubavi! (VIDEO)

ISTETOVIRALA JE NJEGOVO IME NA RAMENU DA GA IZNENADI, ali usledila je reakcija zbog koje su svi zanemeli! To je samo trebalo da bude dokaz ljubavi! (VIDEO)

Svako od nas na bilo koji način traži od partnera dokaz ljubavi, a žene ponekad u tome znaju da budu posebno zahtevne. Jedna mlada Tiktokerka je, pak, rešila da testira muža i vidi njegovu reakciju nakon što je odlučila da njegovo ime istetovira na levom ramenu.

Nakon što su ušli u auto, ona je pokušavala na sve načine da privuče njegovu pažnju, pa je uz osmeh okretala “crtež” ka njemu ne bi li on uočio novinu.

Printscreen/TikTok/thecondos

Žena je radosno pokazala suprugu tetovažu, ali njegova reakcija ju je iznenadila

Nakon što ju je upitao šta je to uradila i da li je to lažna tetovaža, muškarac ju je opipao ne bi li proverio o  čemu se zaista radi.

– Zašto si to uradila? – pita je muškarac u snimku.

Usledio je njen odgovor. 

– Zato što te volim – “ispalila” je supruga kao uz osmeh. 

A onda je krenula sumnja. 

– Užasno je. Šta ako nekad nešto krene po zlu? – upitao je zbunjeno. 

Očigledno potpuno šokiran onim što vidi, rekao je svojoj ženi kako on to nikada ne bi uradio. Ona ga je zbunjeno pitala zašto je to tako ako su već u braku i imaju dvoje dece.

– Da, ali ko zna šta će se desiti u budućnosti? – počeo je da viče očigledno izrevoltirani muž.

Sve se ubrzo pretvorilo u raspravu u kojoj je žena istakla da nije u redu što joj pridikuje, ali je on ponovo rekao kako on nema njeno ime i da to nikada ne bi uradio. 

– Srozala si se od 10 prema dole do broja… ne mogu da izgovorim – ponavljao je iznervirani muž.

Žena mu je poručila kako je mislila da će on ceniti takav dokaz ljubavi jer je ljubitelj tetovaža, na šta se on nadovezao rekavši da bi bilo sve u redu da po sredi nije njegovo ime. 

– Lažna je tetovaža – na kraju je rekla žena, nakon čega je muškarac bezuspešno pokušavao da joj skine crtež s ramena i sve vreme ponavljao kako je znao da jeste. 

Tiktokeri su u tom “eksperimentu” uočili znak upozorenja na koji bi žena trebalo da obrati pažnju.

– Ko zna šta će se desiti! To je crvena zastava! –

– Njegova reakcija pokazuje da će je ostaviti u jednom trenutku –

– Veoma loša reakcija! Otarasi ga se –

– Ko je nazvao smećem njegovu suprugu samo jer je istetovirala njegovo ime? –

– Tako tužna reakcija – komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su ženi poručili da zaslužuje boljeg supruga koji bi takav gest ljubavi jedva dočekao, rekavši da treba da preispita svoj brak. Bilo je i nekoliko slučajeva koji su se složili sa muškarcem rekavši da potpuno razumeju njegovu reakciju, dok je daleko više ljudi bilo razočarano kako se poneo u toj situaciji istakavši da je zabrinjavajuće to što on razmišlja da bi se nešo među njima u budućnosti moglo promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: