in

Fitnes instruktorka je pocrvenela od stida dok su svi gledali u nju! (VIDEO)

Fitnes intruktorka Šantel Sia je vrlo popularna na društvenim mrežama na kojima deli savete o vežbanju. Gotovo svakodnevno snima video klipove u teretani koje postavlja na TikTok. U jednom od poslednjih postova priznala je da je imala neprijatnost i da je u tom trenu poželela da propadne u zemlju od sramote jer su svi gledali u nju.

Neprijatnost i reči utehe

Kako je objasnila Šantel dok je snimala video treninga, doživela je nezgodu koja ju je ostavila u neprijatnoj situaciji. Naime, njene jeftine helanke su su se pocepale ostavivši je u neugodnoj situaciji.

Ona je iskreno podelila svoje iskustvo sa pratiocima, ističući da se incident dogodio tokom prvog vežbanja u novim helankama. Ovo iskustvo je izazvalo veliki odjek među njenom pratiocima koji su podelili i svoje iskustvo koje su imali u sličnim situacijama. 

Šantel je podsetila na važnost odabira odgovarajuće opreme za trening posebno kad su u pitanju helanke. Pored estetike i udobnosti, bitno je obratiti pažnju na kvalitet materijala i izradu, kako bi se izbegle neprijatne situacije poput ove.

Kada je reč o vežbanju, helanke treba da pruže dovoljnu podršku i fleksibilnost, kako bi se izbegle nezgode poput pucanja šavova ili materijala.

Kvalitetne helanke su napravljene od specijalnih sportskih materijala koji pružaju podršku mišićima i omogućavaju slobodno kretanje, što je ključno prilikom vežbanja. Takođe, važno je izbegavati helanke koje su namenjene za laganije vežbe ili svakodnevno nošenje, a koristiti one koje su posebno dizajnirane za intenzivnije fizičke aktivnosti.

 

 

Usledili su brojni komentari na njen post.

– Nemoj da se brineš, takve stavri se dešavaju u teretani. Ljudi su navikli na to.

– Verujem da je tebi bilo neprijatno, ali mnogi to sigurno nisu ni primetili.

– Zbog toga ja obavezno kupujem opremu od proverenih proizvođača.

– Desila mi se ista stvar sa potpuno novim helankama jer sam htela da uštedim. Tad sam shvatila da se više isplati da kupim skuplje helanke koje će mi duže trajati nego jeftine koje se brzo pocepaju – bili su samo neke od reči utehe na njen post.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: