in

„Dunav osiguranje“ – omiljeni domaći brend i društveno najodgovornija kompanija

„Dunav osiguranje“ – omiljeni domaći brend i društveno najodgovornija kompanija

U okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača Srbije, danas su dodeljena priznanja za najbolje domaće proizvode i brendove „Moj izbor“. Kompanija „Dunav osiguranje“ je, po oceni potrošača, peti put zaredom omiljeni brend u oblasti osiguranja u Srbiji. Osnovni cilj ove kampanje jeste podsticanje razvoja domaće proizvodnje, kao i poboljšanje kvaliteta robe i usluga. Priznanje „Moj izbor“ jedinstveno je i po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

– Za  nas u kompaniji „Dunav osiguranje“ mišljenje osiguranika i njihovo zadovoljstvo su najvažniji, i na vrhu su lestvice naših ciljeva. Priznanje koje smo danas dobili je potvrda  do sada dostignutih rezultata i dodatni podsticaj da još snažnije pratimo potrebe korisnika naših usluga i trendove u oblasti osiguranja – istakao je Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

foto: Uroš Ivanović

Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Pored posvećenosti osiguranicima, kreiranju i pružanju usluga osiguranja , „Dunav“ veliku pažnju poklanja i društveno odgovornom poslovanju. Svojevrsna potvrda za takvo delovanje jeste i priznanje „Dobročinitelj“ za projekat „Prijatelj od detinjstva“.

foto: Uroš Ivanović

“Dunav osiguranje” dobitnik priznanja

– Od osnivanja do danas Kompanija „Dunav osiguranje“ deli sudbinu društva u kome posluje posvećeno brinući o njegovom napretku i pomažući svima kojima je ta pomoć i podrška neophodna. Ta misija po kojoj je „Dunav“ prepoznatljiv domaći brend, utkana je u sve njegove razvojne planove. Iz godine u godinu, Kompanija izdvaja značajna sredstva za podršku projektima društveno odgovornog poslovanja vraćajući na taj način deo ostvarenog profita zajednici čiji je neraskidivi deo. Krovni projekat „Prijatelj od detinjstva“ pokrenut je 2019. godine u želji da istaknemo orjentisanost „Dunav osiguranja“ kao društveno odgovorne kompanije na generacije koje će u budućnosti biti nosioci razvoja naše države. Osnovna ideja ovog projekta je podrška deci i mladima u njihovom odrastanju, obrazovanju, formiranju dobrih i čestitih ljudi čiji će osnovni životni postulati biti prijateljstvo, razumevanje, solidarnost, poštovanje različitosti i fer plej, kao najdelotvornija alternativa svim negativnim uticajima današnjice. Podržali smo brojne događaje i manifestacije u oblasti sporta, obrazovanja, kulture i umetnosti, učestvovali smo u izgradnji i rekonstrukciji škola, vrtića, bolnica…Podržali smo i rekonstrukciju kuće za boravak dece obolele od karcinoma. Darivali smo polise osiguranja tamo gde je bilo najpotrebnije. Nagrađivali smo stipendijskim osiguranjem najbolje i

najuspešnije drugare, prenoseći poruku da je osiguranje važno u savremenom životu i da je to sigurna

investicija u budućnost. Našim najvećim uspehom smatramo negovanje postojećih i sticanje novih

prijatelja – s ponosom je rekao Milanović.

foto: Uroš Ivanović

“Dunav osiguranje” dobitnik priznanja

 

Društveno odgovorno poslovanje „Dunav osiguranja“ potvrđeno je i međunarodnim sertifikatom IQNet

SR 10, koji je ključan u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.