in

Danas je neprepoznatljiva, kada se pojavi na ulici svi se za njom okreću! (VIDEO)

Danas je neprepoznatljiva, kada se pojavi na ulici svi se za njom okreću! (VIDEO)

Oni koji se suočavaju sa problemom droge znaju kroz kakav pakao prolaze, a ono što je najstrašnije jeste da su posledice često kobne po njihov život. Pored osobe koja pati, kroz agoniju prolaze i članovi njene ili njegove porodice, koji see suočavaju sa svakodnevnim izazovima u vezi sa njihovim narušenim zdravljem.

Izgled osoba koje koriste drogu, naročito ako su zagazile ozbiljno u taj problem, uglavnom je isti – oronulo telo, mršavost, ispijenost, propala kosa i nokti, unakaženo lice i slično.

Printscreen/TikTok/rockstarsrecovery

Ova hrabta devojka je pokazala fotografije kako je izgledala dok je koristila drogu

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila narkomanka i koji je potresao javnost. On se pojavio na stranici “Oporavak rok zvezda”, pa se pretpostavlja da je devojka bila muzički talenat koji obećava. U opisu snimka stoji “pre i posle droge”, a u njemu se zatim smenjuju fotografije devojke u lošem stanju sa onima kada izgleda potpuno transformisano. Snimci kada je koristila drogu deluju jezivo i lede krv u žilama. Mršava, ispijena i u potpuno lošem stanju devojka deluje kao da je na ivici anoreksije i za hospitalizaciju. Međutim, u snimku se zatim pojavljuju fotografije gde ona izgleda oporavljeno, pa se veruje kako je konačno uspela da pobedi opaki porok. 

Snimak je dospeo na TikTok, a korisnici te mreže su iskoristili priliku da devojci daju podršku i požele joj sve najbolje u daljem životu i oporavku.

– Odlično urađeno. Odabrala si život –

– Toliko sam ponosna na tebe. Nadam se da ti je sada život lep –

– Uvek postoji nada –

– Meni će biti godinu dana. Bio je dugačak put a najbolja odluka koju sam doneo jeste oporavak. Budi blagoslovena draga damo –

– Molim se za tebe! – komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bili zaprepašćeni transformacijom koju je devojka prošla, tvrdeći da iza toga verovatno stoji velika volja i upornost. Mnogi su se pronašli u priči rekavši da su na vreme shvatili kakvo bi sebi zlo naneli kao i porodici da se nisu odlučili za oporavak i život. Pojedini su joj odali priznanje za snagu i hrabrost, rekavši da je malo onih koji se na taj način u životu suočavaju sa problemom, kakav god on bio, a da je ona u ovom slučaju odabrala najbolje.

Neki od Tiktokera su zahvalili na videu rekavši da je poučan i da šalje odličnu poruku mladima i onima koji su u sličnom problemu, kao i o tome kakve posledice može imati korišćenje droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: