in

DA LI BISTE IKADA NOSILI OVAKVE NOKTE? Kleopatra, Beti Bup ili tigar, manikir je ušao u domen prave umetnosti! (FOTO/VIDEO)

DA LI BISTE IKADA NOSILI OVAKVE NOKTE? Kleopatra, Beti Bup ili tigar, manikir je ušao u domen prave umetnosti! (FOTO/VIDEO)

Nokti mogu da budu sve samo ne dosadni. Lepota ruku, posebno noktiju, je veoma bitna kako zbog vašeg ličnog zadovoljstva, tako i zbog utiska koji ostavljate na druge. Lepi, negovani nokti otkrivaju o vama više nego što mislite, a način na koji ih lakirate i ulepšavate može da pošalje određenu poruku i o vašem karakteru, životnom stilu, muzici koju slušate, životinjama koje volite, simbolima ili pak o omiljenom liku iz crtanih filmova.

Nove ideje i trendovi polako dolaze i odlaze jedan za drugim, kako u svetu mode, tako i u svetu lepote. Manikir trendovi se često menjanju, a samo najhrabrije dame uspevaju da ih sve iznesu. Tako je pre nekoliko godina nastao 3D manikir koji pomera sve granice, što zbog složenosti, što zbog izgleda kojim fascinira. Futurističko-mehanički dizajn je kao stvoren za dame koje vole da eksperimentišu, ali i da budu primećene gde god da se pojave jer su nokti ipak glavni aksesoar koji imamo. Jedno je sigurno, a to je ukoliko imate 3D nokte, nikoga nećete ostaviti ravnodušnim.

Ovog leta je više manje, pa ako ste spremne za isprobavanje nečeg potpuno drugačijeg, sada je pravo vreme za vas! Kada su u pitanju aktuelni i neobični manikir trendovi, izgleda da ima onih kojima nikad ne manjka inspiracije. 

Najnoviji trend kada su nokti u pitanju jesu likovi iz crtaća, omiljene životinje ili simboli koje sada možete da nosite na noktima umesto na ogrlici u vidu priveska. Međutim, to podrazumeva da i manikiri sada moraju da budu pravi umetnici da bi stvorili efekat poput ovoga.

Instagram-nails_top_master

Beti Bup nokti

– O bože blagi! –

– Ovaj proces je od starta obećavao! –

– Ovo ja zovem umetnost –

– Totalno neverovatno zapanjujuće, jednostavno savršenstvo –

– U životu nisam videla lepše nokte –

– Obožavam Beti Bup, hoću i ja takve –

– Moj posao iz snova je da budem model za nokte –

– Legendarni nokti, svaka čast! –

– Očekujem da ovaj tigar zaurla svaki čas! – usledili su komentari na jedan od novih trendova. 

Instagram-nails_top_master

Leopard na noktima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: