in

Ceo svet je zapisao ovaj RECEPT: Čuveni kardiolog je rekao da je dovoljno da SVAKI DAN popijete GUTLJAJ ovog napitka i sprečite SRČANO oboljenje

Ceo svet je zapisao ovaj RECEPT: Čuveni kardiolog je rekao da je dovoljno da SVAKI DAN popijete GUTLJAJ ovog napitka i sprečite SRČANO oboljenje

 

Prirodni lek za srce, pokazao se korisnim kod srčane insuficijencije, angine pektoris ali i kod težih srčanih oboljenja. Poznati kardiolog Ivan Pavlovič Neumivakin otkrio je prirodni lek koji možete koristiti za sprečavanje srčanih oboljenja. Ovaj lek za srce star je čak 800 godina i pravi se na brz i lak način.

Koristi se kada osetite bilo kakve srčane tegobe kao što su treperenje, preskakanje ili usled stresa, a pokazao se korisnim i kod angine pektoris.

Sastojci za recept:

  • 10 svežih stabljika peršuna (bez korijena),
  • litra domaćeg crnog ili belog vina,
  • dve kašike vinskog octa
  • 300 g prirodnog meda.

Priprema:

Deset svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 kašike vinskog sirćeta.

Kuvajte 10 minuta na laganoj vatri. Zatim dodajte 300 grama meda i ostavite da se krčka još 4 minuta.

Vruće vino procediti i još toplo staviti u flaše koje su prethodno oprane jakim alkoholom.

Dobro zatvoriti. Talog koji se formira nije štetan i može se slobodno piti.

Koristite:

Napitak se koristi svakodnevno, po supena kašika dok bolest ne prestane. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

BONUS VIDEO