in

“Celulit je totalno u redu, nosite šorts!” (VIDEO)

Brivejd je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 24.000 ljudi a njeni postovi imaju milionske preglede. Ona je žena nešto jače građe, koja sve svoje slobodno vreme provodi u teretani vežbajući. Najveći broj njenih postova je usmeren na plan treninga i vežbanja, ali sa jasnom porukom da kako god da izgledamo treba da prihvatimo svoje telo u potpunosti. 

Malo je onih dama koje ponosno za sebe mogu da kažu da su apsolutno savršene. Mnogo je više onih koje se u širokoj, crnoj garderobi skrivaju kako neko slučajno ne bi video njihov stomak, celulit, strije, opuštene grudi ili bilo koji drugi nedostatak. Brivejd je tako postala influneserka koja smatra da svoje telo treba da prihvatimo i “prigrlimo” baš takvo kakvo je, pod parolom “Ako ne volimo sebe, kako tek da očekujemo od drugih da nas zavole?”

 

 

Ova Tiktokerka namerno u teretani nosi oskudnu odeću. Maleni crni sportski brushalter i najkraći elastični šorts, njen su najčešći izbor. Ona smatra da ne treba da krijemo bilo koje nedostatke i ponosno ističe da “ima celulit i ponosno ga nosi”. 

Video kojim je stekla veći broj simpatizera je onaj koji je naslovljen kao “Celulit je se*si”. Brivejd nosi crni sportski grudnjak i prilično kratak braon šorts, dok ima velike slušalice na glavi. Ova devojka pritom diže priličnu količinu tegova i to veoma uspešno.

Dnevni podsetnik: nosite prokleti šorts! – piše na snimku, a o njoj je pisao i San.

 

 

Video je pregledan više od 52.000 puta i dobio je na hiljade sviđanja, kao i više stotina komentara. 

– Imam identično telo kao tvoje, oduvek sam se plašila da obučem bilo šta usko ili kratko, ali danas sam iz svog ormara sve to izbacila zahvaljujući tebi!

– Jutros sam kupila svoj prvi šorts i “prokleto” ću ga nositi, draga!

– Imam jače noge poput tebe, nikada njima nisam bila zadovoljna, sve dok nisam počela tebe da pratim, hvala ti na svemu!

– Da, imam celulit, i volim ga, zahvaljujući tebi, carice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: