in

Bizaran detalj na čizmama izazvao je gađenje ljudi! (FOTO+VIDEO)

Na ulicama Njujorka, jedna devojka je privukla pažnju svojim neobičnim modnim izborom. Stajala je u kratkoj crnoj lakiranoj kožnoj jakni, kratkoj crnoj teksas suknji i dugim crnim čizmama sa ogromnim platformama. Međutim, ono što je iznenadilo prolaznike bilo je otkriće da su te čizme zapravo imale kavez ispod đona, a unutar kaveza su bili preparirani pacovi.

Pacovi koji su bili smešteni ispod đona cipela, nisu bili živi, što je bilo očigledno pošto se nisu kretali, već su delovali kao da su preparirani. Ovaj bizaran modni izbor izazvao je različite reakcije među prolaznicima i na društvenim mrežama. Neki su bili zgroženi, dok su drugi prosto bili zbunjeni ovakvim ekstravagantnim modnim izrazom.

Debata o ovom modnom trendu brzo se proširila na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili svoje negodovanje zbog korišćenja prepariranih pacova u modnom izrazu. Komentari su se kretali od osude zlostavljanja životinja do neverice zbog ekstremnih modnih izbora. Mnogi komentatori su istakli da ovaj modni trend predstavlja oblik zlostavljanja životinja, dok su drugi jednostavno smatrali da je previše ekstravagantan, čak i za Njujork. Zabrinuti korisnici društvenih mreža su apelovali na zaštitu životinja i istakli da modni trendovi ne bi trebalo da idu toliko daleko.

Ovaj bizaran modni trend sa kavezima za pacove umesto platformi izazvao je burne reakcije javnosti i pokrenuo pitanja o granicama modnog izraza i zaštiti životinja. Dok neki smatraju da je ovo preterano i neprihvatljivo, drugi vide ovaj ekstravagantni izbor kao deo umetnosti i individualnog izraza. 

 

 

Video je samo na Instagramu u rekordnom roku dobio više od 2 miliona sviđanja, dok su se komentari ređali.

– Zaustavite zlostavljanje životinja!

– Pazite samo da Kanje Vest ovo ne vidi, nosiće ovo dok je živ!

– Doduše, ja se brinem i da Lejdi Gaga ne vidi ovo.

– Da li je ovo moguće uopšte, pozlilo mi je gledajući je.

– Da li je ovo budućnost i kulminacija modnog izraza?

– Odvratno!

– Ovi ljudi koji se bave modom moraju da shvate kada su preterali, kao sad recimo.

– Kada bi Njujork bio prikazan kao autfit, to bi izgledalo ovako.

– Njujork nije više normalno mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: