in

BIO JE KAO TARZAN, A SAD JE FRAJER I PO: Verovao je frizeru i rezultat je neverovatan

Frizura dosta govori o izgledu muškarca. I jači pol je poslednjih godina posebn posvećen ulepšavanju jednako kao i mi žene i voli da njihova kosa bude besprekorna. Jedan muškarac se postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je dospeo snimak na TikTok u kojem po rečima mnogih žena “gori” i “kida” kako izgleda.

Svoju dugu i gustu kosu odlučio je da zameni kraćom i da napravi vidnu promenu. Markantan i s***i frajer mnogima je privukao pažnju svojim divljim izgledom pojavivši se kod frizera na šišanje.

Iako mu savršeno stoji i izgled Tarzana iz džungle, frizer se potrudio da do izražaja dođe njegova lepota koja je evidentna. Na početku je momku dao trimer kojim je on sklonio višak kose, a zatim se frizer latio makaza i skratio mu je i stilizovao dugu lepršavu kosu.

Muškarac je strpljivo sedeo na stolici i čekao promenu, koja ga je pozitivno iznenadila na kraju. Kosa je bila ošišana i začešljana u stilu šezdesetih, a on je izgledao poput latino zavodnika iz poznatih serija. 

Atraktivnost i šarm ovog momka nikoga nije ostavio ravnodušnim, a žene su priznale da on izgleda neverovatno privlačno.

– O Bože…on deluje očaravajuće.

– Izgleda poput princa.

– On je definitivno moj tip.

– Bože toliko je zgodan.

– Božanstven je kao pakao – bili su neki od komentara.

Mnoge žene su se složile da ovaj frajer izgleda “opako” kakvu god kosu imao. Osim toga potvrdile su da njegova lepota dolazi do izražaja i sa dugom kosom kao kada se pojavio.

Bilo je i onih koji su rekli da je i frizer uradio svoj deo posla i da nije svejedno ko vas šiša, jer i taj zanat ne ide svakome od ruke.

BONUS VIDEO:

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /