in

Bacila sve pod noge, ne možete da zamislite koliko je zgodna (FOTO)

Bacila sve pod noge, ne možete da zamislite koliko je zgodna (FOTO)

Voditeljka Dragana Džajić je novo TV lice koje se pojavilo pre izvesnog vremena. Obično obrađuje modne teme i u tome se odlično snalazi. Inače, ona je ćerka legende srpskog fudbala Dragana Džajića. Pored Dragane on ima ćerku Sanju i više puta je isticao koliko je ponosan na njih. Iako Sanja izbegava da se medijski eksponira, Dragana je voditeljka, ali fizičkim izgledom pažnju privlači i njena sestra.

S obizirom na to da mora da komentariše stajlinge drugih ljudi, jednom prilikom je odgovorila da li se neko naljutio zbog komentara.

– Nadam se da nije. Veoma poštujem svakog gosta i sa zadovoljstvom im lično upućujem poziv za gostovanje. Često me pitaju zašto ja to radim, a ne neko od kolega, ali zaista mislim da je važno dobiti poverenje, a ujedno i kroz neposredan razgovor upoznati potencijalnog gosta – navela je intervjuu za Najzenu. 

Voditeljka je otišla na zasluženi odmor i trenutno se nalazi na Majorki. Elegantne haljine zamenila je laganim i letnjim, a kako se provodi podelila je sa svojim pratiocima na mrežama. Sada je podelila novu fotografiju i pokazala kako odmara. Dragana je pozirala u pink kombinezonu, a mnogi bi rekli da je prava Barbika – vitka i prelepa!

Izvajana plavuša kakva je ona zaslužuje samo pohvale, kako zbog fizičkog izgleda tako i zbog posla koji savršeno obavlja. Komentarima na račun njenog fizičkog izgleda pridružila se i supruga Đorđa Đokovića, Saška te joj je emotikonima jasno stavila do znanja šta misli.

– Uživaj lepoto naša preslatka.

– Najlepša i najzgodnija moja ljubimica!

– Lepa i zgodnica Gaga – pisali su joj mnogobrojni komentatori društvene mreže Instagram. 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /