in

Atraktivna plavuša je mislila da se dive njenoj lepoti, a onda je pocrvenela od sramote! (VIDEO)

Tejlor Loren je tiktokerka koju na ovoj mreži prati više od 300.000 ljudi. Ova plavokosa lepotica često privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Mešutim, uprkos svog samopouzdanju i izgledu Tejlor je priznala da se i njoj dešavaju situacije kada bi najradije u zemlju propala od stida.

 

 

Nezgoda u auto-perionici

Kako je ispričala u video snimku koji je postavila na ovoj društvenoj mreži nedavno je imala jednu vrlo neprijatnu situaciju koja joj se dogodila u auto-perionici gde je prala svoj luksuzni automobil.

Bila sam baš slatko obučena u trenerku i bodi koji je imao duboki dekolte. Dok sam čekala da se auto osuši primetila sam da svi zure u mene. Bila sam uverena da se svi dive mojoj lepoti sve dok nisam pogledala ka svojim grudima i pocrvenela od stida. Moja desna dojka je bukvalno ispala iz dekoltea i visila je napolju. Mladić pored mene me je pogledao i osmehnuo se kao i radnik u perionici. Htela sam da propadnem u zemlju od sramote – priznala je Tejlor. 

Na brzu je popravila dekolte i nasmejala se samoj sebi. Ona ističe da je svesna da se nezgode dešavaju iako ona ne volim ovakvu vrstu pažnje.  

Ako ste bili čovek u Audi A4 pored mene u perionici juče, dobili ste besplatan šoua. Obično ljudi plaćaju za ovo, zar ne? Mislim da mi je ipak vreme za novi bodi – rekla je ona na kraju uz osmeh. 

Ova nezgoda je podsetnik da čak i najsamouverenije osobe mogu doživeti neprijatne situacije, ali je važno zadržati smisao za humor. Ona je pokazala da je sposobna da se našali na svoj račun i da se izdigne iznad neprijatnosti. 

Usledili su brojni komentari ispod njenog posta.

– Zašto ti niko nije rekao šta se dešava?

– Vreme je da promeniš auto-perionicu.

– Nemoj da se nerviraš, nezgode se dešavaju. I meni se dogodilo nešto slično.

– Mogu samo da zamislim koliko su muškarci uživali u pogledu.

– U kojoj auto-perionici pereš kola? Setio sam se da bih i ja mogao da dođem da operem svoj auto – bili su neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /