in

A evo kako je izgledala kad je bila muško! (FOTO)

Džesika Alves je osoba koja je izazvala veliku pažnju javnosti svojim transformacijama. Ona je od muškarca, preko “ljudskog Kena”, do “ljudske Barbike”, prošla kroz više od 100 operacija kako bi postigla željeni izgled. Svojim preobražajima, postala je poznata televizijska ličnost sa više od 1,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Rodrigo Alves, nekada poznat kao “ljudski Ken”, preuzeo je identitet Džesike Alves nakon brojnih operacija koje su imale za cilj da ga približe izgledu ljudske Barbike. Ova transformacija nije prošla neprimećeno, a Džesika je postala poznata i po učešću u britanskom rijaliti programu “Veliki brat”.

 

 

Jedna od najpoznatijih činjenica o Alvesovoj je da je imala više od 100 plastičnih operacija na koje je potrošila oko 700.000 evra. Ove brojke su izazvale veliku pažnju javnosti i pokrenule rasprave o granicama plastične hirurgije i njenim posledicama. Iako izgleda kao hodajuća plastika, Džesika se bori sa posledicama svojih brojnih operacija. Koža joj je toliko zategnuta da se počela buđati na nekim mestima. Pored toga, ona i dalje planira nove operacije.

 

 

Kako strani mediji prenose operisala je nos čak 11 puta i sada više ne može kroz nos da diše, dok oči jedva da može da zatvori. Džesika je išla čak u Tursku kako bi operisala želudac. Sada joj je ostalo 20 odsto zapremine želuca te kaže da od tada “više ne oseća glad”. Šuška se da je pokušala u Brazilu da uradi transplantaciju materice, čime bi postala prva trans žena koja je to postigla.

Džesikina transformacija nije prošla neprimećeno ni u porodici. Njena želja za novim operacijama, poput transplantacije materice, izazvala je sukobe sa porodicom koja je pokušala da je “dozove pameti”. Ova kontroverza dodatno je stavila Alvesovu u fokus javnosti, ali ona i dalje istrajava u ostvarivanju svojih ciljeva.

 

 

– Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil – rekla je ona svojevremeno, a o tome piše i NY post.

Džesika je osoba koja je svojim transformacijama izazvala podeljena mišljenja i postala predmet brojnih rasprava o plastičnoj hirurgiji i njenim posledicama. Njena priča ostaje aktuelna i intrigantna za javnost širom sveta.

 

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /