in

Zbog TRENUTKA nepažnje, dečak (5) je preminuo: Dok se IGRAO srce mu je stalo i došlo do oštećenja mozga, sve zbog ovog predmeta

Zbog TRENUTKA nepažnje, dečak (5) je preminuo: Dok se IGRAO srce mu je stalo i došlo do oštećenja mozga, sve zbog ovog predmeta

Odlučan i nasmejan mališan bio je zenica oka svojih roditelja. Posle dramatične nesreće, njegovo srce je stalo. Došlo je do velikog oštećenja mozga. Tri dana kasnije, dečaku je isključen aparat za održavanje života. Majka petogodišnjaka ne može da se pomiri sa smrću sina.

Desio se trenutak nepažnje i katastrofa. Kajl Mark Junior Luis († 5) iz engleskog grada Svallovnesta pronašao je iglu na tabli dok je igrao. Opasni i mali predmet gotovo je odmah sleteo u dečakova usta. Dete je počelo da se guši.

Petogodišnjaku je stalo srce. Dečak je hitno prevezen u bolnicu gde su pokušani da ga spasu. Dečak je stavljen na aparat za održavanje života. Kao rezultat hipoksije, došlo je do trajnog i opsežnog oštećenja mozga.

Printscreen/GoFundMe

 

Posle tri dana u bolnici stigle su najgore vesti. Dečak je umro.

Kajlova mama, Ema Luis, slomljena je smrću svog sina. Žena se teško miri sa gubitkom deteta. “Trebalo bi da bude ovde, nije fer. Slomljena sam”, priznala je. “Moja porodica je moj život. Moj divni muž i naša deca su mi sve”, naglasila je ona.

Kajl je preminuo 28. oktobra, ali se tek sada njegova majka usudila da piše o gubitku. Petogodišnjak je imao mlađu sestru i četiri starije sestre.