in

Vidite li nešto čudno na devojčici? Bračni par ju je usvojio, a onda su saznali užasnu istinu

Berni i Dijan Lirov imali su već četiri dečaka kada su rešili da je vreme da porodicu „oplemeni“ jedna devojčica. Tokom usvajanja, Dijan je izabrala jednu tamnooku devojčicu, međutim, ljudi iz Centra za socijalni rad su pokušali da je odgovore od tog deteta. Oni su bili ubeđeni da sa devojčicom „nešto nije u redu“.

Printscreen/Youtube

 

Bračni par Lirov nije mogao da prihvati ovakav odgovor, te su rešili da ceo slučaj malo istraže. Ono što su saznali ih je zaprepastilo! Oni su saznali da je devojčica, koja se zvala Danijel, bila predmet strašnog zlostavljanja koji je policija istraživala 2007. godine. Bila je „divlje dete“, a istražitelji su je pronašli na Floridi sa samo sedam godina. Nikada nije išla van kuće, nije mogla da govori i jede tvrdu hranu. Bila je zaključana u sobi i sedela na prljavom krevetu.

– Kada smo je pronašli, ja sam u službi bio već 27 godina, ali je ovo bio najgori slučaj koji sam za sve te godine video – rekao je Mark Holste.

Danijelina biološka majka je izgubila roditeljska prava, a devojčica je smeštena u dom. Uprkos njenim teškim smetnjama u razvoju i ponašanju, Berni i Dijan su odlučili da je usvoje!