in

Udala i čekala dete sa njim, nije ni SLUTILA ono što će saznati: “Muž se smejao, meni nije bilo dobro kad sam čula”

Udala i čekala dete sa njim, nije ni SLUTILA ono što će saznati: “Muž se smejao, meni nije bilo dobro kad sam čula”

Priča američke blogerke Marsele Hil, mnogima izgleda kao film, a ona je do detalja objasnila na društvenim mrežama o čemu se radi. 

– Dakle, nikad nikome nisam rekla da sam se slučajno udala za svog rođaka. Sada to radim javno”, rekla je Marsela, otkrivajući kako su njen suprug i ona saznali da su rođaci dok je ona bila trudna. Sedela je jednog dana na kauču i pretraživala članove porodice. Gledala je ime dede, babe, prababe.Muž je bio pored mene u potrazi za svojom porodicom i rekao mi je kako je smešno što nam se članovi porodice isto zovu – rekla je. 

Kada je Marsela pogledala njegovo porodično stablo, shvatila je da je identično kao njeno. Oboje su zamolili bake i deke da potvrde istinu do koje su došli. Ne samo da su rođaci, nego su i zajedno odrastali i živeli dok su bili deca. Kako ova priča nikome nije bila jasna, Marsela je dodala da su suprug i ona rođaci trećeg kolena.

– Kada ja idem na okupljanje svoje porodice, on takođe može da ide na svoje, u isto vreme – rekla je blogerka.

Snimak ovog priznanja naišao je na brojne komentare, a mnogima nije bilo jasno kako nisu saznali ranije, naročito na venčanju. Marsela je objasnila da su imali privatno venčanje u opštini, bez prisustva porodice. “Svi smo mi rođaci ako se vratite dovoljno daleko. Znači, na neki način, vaša je beba sama sebi rođak u četvrtom kolenu”, “Treći rođaci su prilično daleko”, “Koja luda slučajnost”, glasili su neki od komentara.