in

Tata se odlično snašao: Neobičan način na koji je uspavao ćerkicu osvojio društvene mreže

Očinstvo je uloga koja za mnoge tate nosi posebne izazove. Većina će, možda, priznati kako još nije bila spremna na to da menja pelene i uspavljuje bebu, međutim većina njih se odlično snalazi u tome. Uspavljivanje bebe je jedan o težih zadatak.

Jedan tata je pronašao neobičan način kako da umiri i uspava svoju ćerkicu. Kako se vidi na snimku koji je na TikTok postavila bebina mama, tata je u pokušaju da uspa ćerku ubacio je u deo svoje majice i priljubio je uz svoje grudi. Malena devojčica očigledno voli da oseti njegovo prisustvo i sluša tatin glas dok polako pada u san.

Majica nije obična već ima poseban deo nalik na veliki džep u koji se “ubaci” beba dok je tata ljuljuška kako bi lakše zaspala. Dirljiv snimak je oduševio većinu korisnika društvenih mreža koji su bili oduševljeni ovim “izumom”.

 

 

 

– Jaoo toliko ste slatki!

– Ljudi, vi ste jedini razlog zbog čega verujem u ljubav.

– Ponosni tata.

– Gde može da se nabavi ovakva majica? Da li ste je kupili ili sami pravili? Ona bi bila spas i za mene da mogu lakše da uspavam sina.

– Ljubav u najčistijerm obliku – bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni pristupom i hrabrošću koju je pokazao ovaj otac, jer mnogi muškarci se plaše da uzmu u ruke ovako malenu bebu strahujući da bi mogli da je povrede. Emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim a neki od korisnika mreže su priznali da nema lepše slike od brižljivog tate, pa su roditeljima poručili da ovakve uspomene beleže što je više moguće jer će beba brzo porasti, prenosi Srećna Republika

BONUS VIDEO: