in

Staru seosku kuću je pretvorila u ČAROBAN dom za 1.700 evra: Projekat ove samohrane majke potpuno će vas oduševiti! (FOTO)

Staru seosku kuću je pretvorila u ČAROBAN dom za 1.700 evra: Projekat ove samohrane majke potpuno će vas oduševiti! (FOTO)

Sposobni smo za sve što nam padne na pamet uz dovoljno mašte, odlučnosti i domišljatosti. Bićete uspešni u pretvaranju svoje skromne kuće u raj! Iskoristite svoju maštu i svoje vešte ruke da uz malo truda dobijete spektakularan rezultat.

Ema Parks (49), samohrana majka koja radi na obrazovanju deca sa posebnim potrebama, iz Šropšira u Engleskoj, završila je upravo predivan projekat. Uredila je svoj dom i potpuno ga renovirala kako bi zadovoljila potrebe nje i njene dece, uprkos činjenici da njena karijera nema nikakve veze sa dizajnom enterijera.

Sa ćerkom Popi (18) i sinom Ralfom, Ema je iznajmila kuću sa tri spavaće sobe na seoskoj farmi van male zajednice. Doselili se pre 16 meseci. Njena vizija je bila da transformiše imanje u pravi seoski stari dom, ali sa puno boja, ćudljivosti i magije. Da bi istakla rustične podove, Ema je krenula da baca stare tepihe. Uz saglasnost vlasnika, ofarbala je podne daske u belo.

Profimedia

 

Ručno je naslikala murale, dodala biljke, druge akcente i ukrase, jastuke, mrežu za spavanje, starinski nameštaj… Većinu posla je sama obavila i temeljno renovirala kuću.

“Kada smo se uselili, cela kuća je bila bledo krem boje, ali strukturalno zdrava. Htela sam da unesem bohoboje i puno biljaka po celoj kući”, rekla je Ema za Jam Press . “Prva soba kojom se pozabavila bila je dnevna soba, za koju je izdvojila 900 evra i opremila je polovnim retro nameštajem, a na zid sam zalepila šarene tapete.”

Zamenila je zavese visećim biljkama i ofarbala zidove u kaminu u belo. Ema je pretvorila kuhinju u pravu cvetnu fantaziju sa kreativnim slikama i merdevinama na kojima su biljke, za samo 200 funti.

Za 1.700 evra, Ema je uspela da transformiše oronulu seosku vikendicu u pravu porodičnu kuću i donela je odluku da se sama pozabavi svakim aspektom projekta. Tvrdila je da joj je ovaj trud pomogao da se izbori sa tugom koju je proživljavala zbog očeve smrti.

BONUS VIDEO