in

Sa osamnaest je već bila majka TROJE dece: “Mnogi me osuđuju a ja cu sa 30 živeti svoj život a oni tek presvlačiti BEBE”

Sa osamnaest je već bila majka TROJE dece: “Mnogi me osuđuju a ja cu sa 30 živeti svoj život a oni tek presvlačiti BEBE”

Kil Li je (21) je devojka koja ima troje dece starosti od sedam, pet i tri godine i može se reći da je tokom noći postala meta osude kada je ispričala sa koliko godina je prvi put rodila. 

Postala majka kao tinejdžerka i to sa 14,16 i 18 godina, sa dva različita oca.
 

 

Kada je saznala da je trudna sa prvim detetom imala je samo 14 godina, a brzo nakon toga je prekinula vezu sa ocem deteta, pa je nakon toga upoznala drugog partnera, sa kojim je dobila drugo dvoje dece. Na TikToku mlada mama redovno deli isečke iz svog života, a u jednom takvom videu.

Otkrila da uprkos tome što je raskinula sa ocem prvog deteta pre sedam godina, par je sada ipak odlučio ponovo da bude zajedno.

 

 

– Napravila sam to zato što sam zatrudnela i odlučila sam da preuzmem odgovornost za svoje postupke. Želela sam dete u nekom trenutku života, bila sam jako majčinski orijentisana odmalena. Znala sam da želim da budem majka pa sam pomislila: “Zašto ne” – pojasnila je.

 

 

– Nakon prve bebe sam se vratila u školu, položila ispite i zatrudnela – dodala je.

Kili je, kaže, više nego zadovoljna životom iako sluša svakakve komentare zbog svojih izbora i postupaka.

– Kada te ljudi u komentarima prozivaju jer si imala tri tinejdžerske trudnoće, ali ti ćeš živeti svoj život sa 30 dok će oni trčati u školu po decu – rekla je u jednom videu.