in

Prva MAMA koja je javno priznala da ne može da razlikuje bliznakinje: Smislila je TRIK koji joj je olakšao posao, mnoge su ostali u čudu

Prva MAMA koja je javno priznala da ne može da razlikuje bliznakinje: Smislila je TRIK koji joj je olakšao posao, mnoge su ostali u čudu

U sada viralnom videu, Kili je snimila sebe kako lakira nokte na nogama jedne od bliznakinja u jarko ružičasto kako bi mogla da vidi ko je ko, samo brzim pogledom. Na snimku je napisala: „Ono kada se plašite da ćete pomešati svoje novorođene identične bliznakinje.

Kili nije otkrila da li je nokte druge ćerke ofarbala u drugu boju, ali ovo funkcioniše jednako dobro. Mama je u komentarima objasnila da je kupila i narukvice za bliznakinje. Mnogi roditelji su oduševljeni njenom metodom lakiranja noktiju i nisu mogli da veruju da nisu uradili istu stvar kada su njihova deca bila mala.

– Ovo je zapravo jako pametno, ne znam kako mi to nikad nije palo na pamet – napisao je jedan korisnik. – Moja majka to nikada nije radila i siguran sam da je jednog dana pogrešila, a ja sam zapravo moja sestra – našalio se drugi korisnik. – Verovatno bih zaboravila čije sam prste u koju boju ofarbala – dodala je jedna žena.

Ali neki korisnici TikTok-a su smislili još neke stvari koje oduzimaju mnogo vremena da i Kili pokuša. – Kad porastu možete da im nabavite minđuše u različitim bojama da im bude lakše – predložila je jedna osoba. – Možete da napravite medicinsku tetovažu, to je samo tačka na uhu ili prstu i traje do četiri godine, kada verovatno više neće biti tako identične – savetovala je druga osoba.