in

Provereno radi: Mama je podelila super trik sa kojim odmah dobija pažnju dece i mnoge roditelje spasila velike muke

Provereno radi: Mama je podelila super trik sa kojim odmah dobija pažnju dece i mnoge roditelje spasila velike muke

Jedna mama je na TikToku podelila genijalni trik kojim svaki put dobije pažnju svoje dece. U videu je istakla da joj je dosadilo stalno da viče iz prizemlja i zove decu na večeru, pa je odlučila da bude kreativna i reši svoj problem.

U svaku sobu svoje troje dece instalirala je bežičnu zonu kako bi mogla da ih pozove kad ih treba, bez potrebe da viče kako bi je čuli. Kako bi joj i samoj bilo lakše i da se ne bi zbunila, svako je zvono instalirala i u kuhinjski element te iznad napisala ime deteta kako slučajno ne bi pozvala drugo dete. 

Osim što je podelila video, u opisu je napisala zašto se odlučila na ovo rešenje. “Je li još nekom muka od vikanja, ignorisanja i trčanja za decom da siđu na večeru? Juče sam na internetu pronašla ove male divote koje odlično rade! Možete ih zalepiti bilo gde, potpuno su bežični i ne ometaju signale. Sada mogu lepo da pozovem dečake bez frustracije od vikanja iz sveg glasa”, napisala je.

 

 

Reakcije na video bile su različite, ali većini se svidela ova ideja. Neki su čak napisali da već koriste nešto slično ovome i da su oduševljeni.

“Dobra ideja, ali nije funkcionisala s mojim klincima. Izvadili su baterije”, “Sećam se dok je tata to koristio za nas. Radilo je sve dok nismo shvatili da zvonjava prestaje kad izvadimo baterije”, “A zašto jednostavno ne odeš gore i kažeš im da je večera na stolu?”, “Mi koristimo veštačku inteligenciju na glavnom zvučniku, odmah su dole kad se ona upali”, neki su od komentara.

BONUS VIDEO: