in

Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici

Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici

Prema feng šui stručnjacima treba da dobro obratimo pažnju koje stvari unosimo u naš dom i kuću. Postavlja se pitanje da li zaista nije bitno kakve poklone dobijamo od drugih ljudi, ili bi trebalo da se povede malo više računa o tome. 

Veruje se da najgore nešto što možemo uneti u kuću jeste nešto dobijeno od ljubomorne i zavidne osobe, koja nam u dubini duše ne želi istinski dobro. 

Shutterstock

 

Takve osobe nisu srećne kada vam ide dobro, kada postignete nešto vama bitno i veliko, ali biće prve u redu da vam donesu poklone. 

Njihova negativna energija preneće se na predmete i delovaće na vas i na vaše okruženje polako ali sigurno. Uneće nemir i ostale negativne energije u vaš dom.

Ako vam kod te osobe prosto nešto ,,ne štima” koliko god da je fina prema vama, to je prvi i verovatno najjači znak, da od te osobe nikakve darove ne bi trebali da primate.

Vaša intuicija je veoma jaka i ne bi trebali da je zanemarimo. Slušajte svoje osećajte i budite sigurni da ćete retko kad pogrešiti.

Ako ste planirali da poklon samo odložite negde sa strane, to neće funckionisati. Najbolje bi bilo da ga bacite što dalje iz kuće, po nekima možda i spalite.