in

“Ova devojka je gumena”: O njenom nastupu priča EVROPA, zapalila je scenu svojim VATRENIM PLESOM

“Ova devojka je gumena”: O njenom nastupu priča EVROPA, zapalila je scenu svojim VATRENIM PLESOM

 

Zahvaljujući mladoj zvezdi, Izrael je ušao u finale Evrovizije, a njen nastup se prepričava i posle završene prve polufinalne večeri.

Noa Kirel, dvadesetdvogodišnja multitalentovana glumica, pevačica i sudija popularne emisije “Israel’s Got Talent”, predstavlja Izrael na ovogodišnjem Evrosongu i privlači veliku pažnju u svojoj rodnoj zemlji i širom sveta. Njen nastup je ušao u finale Evrovizije, a već posle prve polufinalne večeri priča se o njoj kao o zvezdi u usponu. Rođena je u malom mestu Ra’anana, u centralnom delu Izraela, gde se činilo da je već od malih nogu bila predodređena da postane zvezda.

Sa samo četrnaest godina, Noa je izdala svoj prvi singl, nakon kojeg je usledio i ugovor sa Atlantic Records. Do sada je objavila 41 pesmu, a njeni hitovi su preslušani više od petsto miliona puta na Jutjubu.

Britanska predstavnica na Evrosongu, Mae Miler, je izrazila svoje divljenje za Nou i pozvala ju je da se nađu i druže: “Ja sam veliki obožavatelj tvojih pesama i nastupa. Nadam se da ćemo se uskoro videti i izaći zajedno”, rekla je Mae, a Noa je novinarima na prvom službenom predstavljanju u Liverpulu otkrila da je sigurna kako će se to i desiti, iako se do sada nisu srele niti otišle na večeru.

Kada je završila nastup, ređali su se komentari oduševljenja, poput:

– Ova devojka kao da je od gume.