in

Otac Predrag dao VAŽNE SAVETE svim roditeljima: Neka ova tragedija bude opomena svima da bi sačuvali svoje porodice!

Otac Predrag dao VAŽNE SAVETE svim roditeljima: Neka ova tragedija bude opomena svima da bi sačuvali svoje porodice!

Jučerašnji krvavi pir u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru je Srbiju zavio u crno. Niko nije slutio da se kod nas može desiti ovakva tragedija. Ali ako se malo zamislimo i zapitamo u kakvom svetu živimo i poslušamo savete mudrih i umnih ljudi shvatićemo da smo sebe zavaravali. 

Otac Predrag Popović na svom Instagram profilu podelio video u kome je objasnio koliko je značajno posvetiti se svojoj deci u vremenu kada smo preokupirani svakodnevnim obavezama i problemima. 

U vremenu materijalizma neophodno je više nego ikad obraćati pažnju na probleme svoje dece, a ne kupovati im šta god da zatraže. Treba im pružiti taj osećaj da su bitna. 

 

 

 

Ukoliko nemamo vremena za svoju porodicu, ukoliko ne održavamo osećaj zajedništva, na kraju ćemo tu porodicu i izgubiti. 

Deca su nešto najčistije što dolazi na svet. Zato je jako važno pratiti sadržaje koje dete gleda, pažljivo odmeriti o čemu se priča pred decom, jer dete nije naviklo da živi tenzično kao mi. 

 

 

Neka nam ova tragedija bude opomena svima, da je porodica najvažnija. Ta baza iz koje potičemo treba da bude što zdravija. Otac Pedja Popović je definitivno neko čije savete vredi čuti, ali i zaista primeniti.