in

On ima 62 godine, a ona 23 i tvrdi: “Zaljubili smo već na prvom sastanku, on je čovek mog života”

Gotovo svi parovi kod kojih postoji velika razlika u godinama izloženi su ružnim komentarima, pa ni Vilov i Dejvid nisu pošteđeni toga. Lepa plavušica ima samo 23 godine, a njen partner 62. Očekivano, nju svi optužuju je da je sa Dejvidom samo zbog novca, dok ona tvrdi da se vole.

Upoznali su se na „Tinderu“, tek su nekoliko meseci zajedno, a ona je već dobila dijamantski prsten. Sve što se dešava u njihovoj vezi, objavljuju na društvenim mrežama. Dejvid kaže da se bavi prodajom nekretnina, a Vilov želi da se bavi muzikom.

– Zaljubili smo se već na prvom sastanku – rekla je ona u jednom od video snimaka objavljenom na TikToku i dodala da je Dejvid čovek njenog života s kojim se savršeno razume na svim poljima.

 

 

Međutim, zbog velike razlike u godinama, ovu devojku ljudi na društvenim mrežama optužuju da je interesuje samo Dejvidov novac, pošto su počeli da žive zajedno dva meseca od početka zabavljanja. Vilov tvrdi da nije znala koliko on zarađuje kada se zaljubila u njega. Dejvid je bio zabrinut zbog razlike u godinama ali ga je majka njegove devojke uverila da su se „sigurno poznavali u prošlom životu, jer su neverovatno kompatibilni“. Planiraju venčanje u Italiji gde bi odveli porodicu i prijatelje privatnim avionom.

 

 

Imaju zajednički TikTok nalog, na kome ih pratioci često kritikuju: „Zašto deda ljubi u usta svoju unuku“, „Da on nema novca, ona nikad ne bi bila s njim“, ali ima i onih koji ih podržavaju: „Baš vas briga šta drugi pričaju, bitno je da se vas dvoje volite“, „Tako ste slatki zajedno“.

Bonus video: