in

Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina

Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina

Jedan dvogodišnji dečak ostavio je ljude zapanjenim svojom impresivnom veličinom, a neki čak insistiraju da izgleda kao da ima sedam godina. Majka dvogodišnjaka postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila video snimke svog krupnog deteta, za koje ljudi u šali tvrde da će odrasti u ragbi igrača, prenosi The Sun.

Printscreen/TikTok

 

Majka, koja se na TikToku potpisuje kao @bigboysworld.alaska, otišla je na TikTok da otkrije koliko je veliko njeno dete, insistirajući da se sve svodi na njegovo samoansko poreklo. Naime, Samoanci su autohtoni polinežanski narod Samoanskih ostrva, i poznati su po impresivnoj veličini, a ovo dete nije izuzetak.

Majka skoro svakodnevno objavljuje video snimke svog neverovatno krupnog sina i uvek dobija iste komentare ljudi, a u jednom od videa i sama majka upoređuje njegovu veličinu sa decom od sedam godina. Na jednom takvom snimku, koji je zaludeo internet sa neverovatnih 13 miliona pregleda, preslatki mališan se smeje i trči po kuhinji u pelenama, dok ga majka ispituje šta radi. Pratioci su bili zbunjeni.

– Budući kapiten ragbi tima – napisao je jedan korisnik. – Kako to misliš da nema 7 godina?! – prokomentarisao je drugi korisnik. – Mislim da plaćaš kiriju da živiš u njegovoj kući – našalio se treći.