in

Njih tri dele jednog MUŽA: “On je zahtevan, drago mi je što imam POMOĆ od ostalih žena”

Njih tri dele jednog MUŽA: “On je zahtevan, drago mi je što imam POMOĆ od ostalih žena”

Amerikanke Ejpril, Dženifer i Danijela su tri žene koje dele jednog supruga – 39-godišnjeg Nika Dejvisa. Oni žive svi zajedno i spavaju u jednom krevetu.

– Nick je zaista zahtevan, pogotovo u krevetu. Srećna sam što imam pomoć u odnosu sa njim -, rekla je 38-godišnja Ejpril.

Kako ona ističe, njegovi seksualni apetiti nisu problem toliko koliko njegov karakter, jer Nik smatra da on ne mora da radi.

 

– Kralj se retko pomera na šahovskoj tabli, a kraljica da – , smatra Nik.

Ejpril i Nik upoznali su se na fakultetu i zajedno su već 15 godina. S druge strane, Dženifer je Ejpril upoznala na poslu i uvela je u svoj brak pre pet godina.

– Dženifer je pametna, znala sam da će se Niku odmah svideti – , rekla je Ejrpil.

 

 

Tri je u svoj dinamičan život uveo i 22-godišnju Danijelu koju su upoznali prošle godine, a njihova životna priča zebeležio je TCL šou “Seeking Sister Wife”.

Vesela ekipa nedavno je upoznala i najnovijeg člana, a to je kćerka, malena Vera, koju je rodila Dženifer. Sa njima živi i Ejprilin sin Vilijam, kom Nik nije biološki otac.

Nik se trudi da odvoji vreme za druženje sa svakom suprugom nasamo.

– Nemamo tačan raspored za seks, činimo to kad ja želim ili kad one to žele -, ispričao je Nik, pa dodao da se uvek zabavljaju u dvoje.

– Želim da svi budemo srećni i zadovoljni -, rekao je.