in

Na razvod su potrošili “garsonjeru u centru Beograda”: “Ne mogu da verujem da smo opet zajedno i imamo petoro dece”

Na razvod su potrošili “garsonjeru u centru Beograda”: “Ne mogu da verujem da smo opet zajedno i imamo petoro dece”

Ponovo sam udata – za bivšeg muža. Ponovo sam srećna i zaljubljena, rekla je žena koja se na TikToku predstavlja kao Ejms.

Kaže da ih je razvod koštao 80.000 funti (oko 90.000 evra), da bi četiri godine kasnije shvatili da i dalje žele da budu zajedno. Ponovo su se venčali i dobili još dvoje dece.

– Pre razvoda smo se stalno svađali i vređali. Ne mogu da verujem da smo ponovo zajedno i da smo dobili još dva sina. Sada uživam da ga gledam kako igra fudbal sa naših pet sinova dok spremam večeru – rekla je ona.

 

 

– Ne mogu da verujem svojoj sreći i koliko mi se život promenio – dodala je ona. Ejms je otkrio da su deca glavni razlog zašto su odlučili da pokušaju ponovo.

 

 

– Naša deca znaju, nadam se, da iako naš prvi brak nije prošao onako kako smo očekivali, da su oni razlog zašto smo odlučili da se pakleno borimo i uspemo. Verujem da će ovo trajati zauvek i da će naši sinovi jednog dana pričati o tome svojoj deci – rekla je ona.

Ova majka sa skoro 50.000 pratilaca redovno deli detalje iz svog privatnog života, uključujući i romantična iznenađenja koja joj priređuje suprug, prenosi The Sun.