in

Muškarac dobio poziv za svadbu od ROĐAKA uz napomenu da ne dovodi DECU: Dok neki misle da je ovo normalno, drugi su osuli paljbu po MLADENCIMA

Muškarac dobio poziv za svadbu od ROĐAKA uz napomenu da ne dovodi DECU: Dok neki misle da je ovo normalno, drugi su osuli paljbu po MLADENCIMA

Jedan Tviteraš objavio je da je njegov prijatelj imao takvo iskustvo i izazvao lavinu komentara.

“Prijatelj dobio poziv za svadbu od bliskog rođaka, ali je strogo naglašeno da dođu bez djece. Svim zvanicama je tako naglašeno. On se ljuti a meni je to normala”,glasi objava koja je izazvala veliku raspavu među korisnicima Tvitera.

Mišljenja su veoma podeljena, pa tako ima onih koji smatraju da je potpuno u redu da mladenci organizuju ovaj dan isključivo po svojim merilima, ali i onih kojima se ovo nikako ne dopada, pa čak smatraju i da je ovaj trend bolestan.

printscreen/Tviter

 

“Meni je logično da se deca ne vode. Doduše, još nisam čula da je neko to zahtevao, ali eto”, bio je jedan od prvih komentara koji afirmiše trend “svadba bez dece”.

printscreen/Tviter

 

“Na moju deca dolaziti neće. Svadba je, a ne vrtić i igraonica”, prokomentarisala je ženska osoba kojoj je ovo i više nego prihvatljivo, ali nisu svi delili njeno mišljenje.

printscreen/Tviter

 

“Svako ima pravo da organizuje svoja slavlja kako mu se sviđa, gost ima pravo da ne dođe ako mu se uslovi ne dopadaju. Lično mislim da je taj trend svadbe, bez dece bolestan, a usledili su i slični komentari poput:”To nije normala…Imaš li ti decu?” , “Onda nema ljutne ako se gosti ne pojave”, “Čitam, kadar nevera. Kakav tačno nered deca od par godina mogu napraviti na svadbi? Da prospu sokić na stolnjak? Ili ne daj bože , da ne pojedu kupus iz sarme? A oni najzločestiji umeju tortom izmrljati svoju košulju”.

Neutralnih stavova praktično nema, a rasprava se i dalje nastavlja…

Kakvo je vaše mišljenje? Smatrate li da je ovaj trend ne[to potpuno normalno i društveno prihvatljivo ili verujete da je ipak odraz nekulture i nerazumevanja domaćina. Pišite nam u komentarima.