in

Istraživanje je otkrilo šta MUŠKARCI mrze u krevetu: Jedna FRAZA sve NERVIRA i narušava im LIBIDO

Istraživanje je otkrilo šta MUŠKARCI mrze u krevetu: Jedna FRAZA sve NERVIRA i narušava im LIBIDO

Poznati par Asa Bav i Dejvid Čejmbers, odlučio se za jednu čudnu profesiju, a to je – kurs seksa. Velikom brzinom postali su vrlo popularni, te sada širom sveta drže svoje radionice i objašnjavaju ljudima kako i na koji način treba da izgleda istinsko vođenje ljubavi.

– Kao treneri intimnosti mi uvek istražujemo nove stvari, kao što su tantra i BDSM, i prenosimo naše novostečeno znanje onima koje podučavamo – rekla je Asa Bav.

Shutterstock

 

Asa i Dejvid otkrili su šta najviše izaziva muškarce.

Skoro 52 procenta muškaraca doživi neki oblik  erektilne disfunkcije (ED) u svom životu i u tom momentu njegovo samopouzdanje je zaista na niskom nivou, te nikako ne bi želeli da čuju od žene : „Zar ne smatraš da sam privlačna?“

To je kako ovaj par navodi, pogubno za muškarčev libido, jer to što se desilo apsolutno nema nikakve veze sa tim koliko ste privlačni.  

Ovo su najveće ubice erekcije:

  • Stres i anksioznost,
  • prevelika želja da vam ugodi. 

Kada se ovo dogodi, veoma je bitno da u tom momentu budete saosećajni jer će on to veoma ceniti.

Pogrešno je misliti da muškarac želi skroz dugačije stvari od žene. Njemu je takođe bitna predriga i uzbuđenje oko iste, maženje i komplimeti.

Ono što je bitno i ključno, jeste da osećaju da ste vi istinski zadovoljni, bez foliranja. Oni sami po sebi vole da ugađaju, pa im je zadovoljstvo kada vide da im se njihov trud isplatio.

Anketa koju je ovaj par sproveo, glasi da većina muškaraca prezire kada žena upadne u monotoniju, kada leži i samo čeka da se obavi ,,posao” jer kako smatraju, nekad nije loše i ubaciti neke ekseperimente u priču, poput seksualnih igračkica, ali bez preterivanja.