in

Ima 21 godinu i već čeka četvrto dete: „Dobijam mnogo ružnih komentara zbog toga“

Mlada mama je prvi put ostala trudna s 15 godina, iako je koristila pilule za kontracepciju. Nakon 16. rođendana udala se za svog dečka, a drugo dete rodila je sa 17 godina. Nakon toga usledilo je pet spontanih pobačaja, što znači da je Endži do 19. godine bila trudna sedam puta.

 

 

Treće dete rodila je 2022. godine, a trenutno čeka četvrto. “Oduvek sam želela veliku porodicu. Džordana sam upoznala kad sam imala 14, a on 17 godina. Ne znam zašto kontracepcija nije delovala, verovatno nam je bilo suđeno da dobijemo dete tako mladi. Da mi je neko rekao da ću ostati trudna s 15, bila bih u šoku, pa mi je bilo jasno da reakcije drugih neće biti najbolje”, izjavila je.

 

 

Na „Jutjubu“ je otkrila da je primila mnogo komentara mržnje, a od nje su se udaljili i prijatelji jer je vodila drugačiji život. “Nemam više nikoga s kim sam bila bliska. Ljudi mi govore da sam patetična i da se hvalim nečim čega bi se drugi stideli. Ali ja sam zahvalna na svojoj deci”, kaže Endži.

Na kritike je nedavno odgovorila videom u kojem je podelila trenutke iz porodičnog života i ispod napisala: “Živimo najbolji život”.

Bonus video: