in

Gore IME od ovog DETETU nije mogla da DA: Svi prijatelji su ŠOKIRANI, a ona ima jednu stvar da im poruči!

Gore IME od ovog DETETU nije mogla da DA: Svi prijatelji su ŠOKIRANI, a ona ima jednu stvar da im poruči!

I dok se neki odlučuju za popularna ili tradicionalna imena, drugi žele da njihovo dete nosi ime koje je jedinstveno i posebno. Ipak, treba biti oprezan i ne preterivati jer je ime nešto što može da obeleži život deteta. Ovo kao da nije zabrinulo mladu majku Britani Dejvison, koja je svom sinu dala ime Seven Simba (sedam eng. – sedam).

Britani je popularna na TikToku i upravo je na toj društvenoj mreži najviše kritikovana zbog imena koje je dala svom detetu.

Britani je tada priznala da je razmišljala i o promeni imena deteta, ali je odustala. Rekla je da će dozvoliti svom sinu da ga sam promeni ako mu se to ne sviđa kada odraste. “Sedam je značajan broj u našim životima, tako da nam je to jednostavno imalo smisla. Može da promeni ime, jednog dana kada poraste!” Britani je objasnila kako je došlo do toga da njen sin nosi neobično ime.

Nema šanse da se tvoj sin zove Sedam Simba“, „Mora da se šališ. Je li to ozbiljno???“, „Užasna imena“, „Jadno dete mora da živi sa tim imenom do kraja života“, „I zapitaćete se zašto menja ime u Stiven kada napuni 18 godina“, bilo je niz negativnih reakcija na ime Seven Simba.