in

Feng šui majstori su otkrili kako da prizovemo ROMANTIČNU vezu: Najbitnije stavka je OVA, bez nje ništa neće ići kako treba

Feng šui majstori su otkrili kako da prizovemo ROMANTIČNU vezu: Najbitnije stavka je OVA, bez nje ništa neće ići kako treba

Feng šui je metoda pomoću koje možemo da napravimo naše životno okružene tako da pomognemo protoku energije. 

Sve ima energiju, a kada ona ije dobra neće se ni dobre stvari dešavati. 

Održavanjem prostora i okoline bez nereda i postavljanjem određenih objekata na određena mesta, možete poboljšati protok pozitivne energije u svom životu.

Sve je povezano, pa tako i vaš ljubavni život. Ako on ne funkcioniše onako kako želite, vreme je da obratite pažnju na prostor u kom boravite. 

Shutterstock

 

 

Za početak dobro očistite svoju spavaću sobu. Nered stvara konfuziju i haos i onemogućava da pozitivna energija slobodno teče. Izbacite sve one mini statue i ukrase koje imate od detinjstva i jedva se sećate od koga su – oni samo ometaju protok energije. Napravite otvorene čiste prostore da biste se napunili novom, pozitivnom energijom.

Kako bi vam romansa uša u život i udvarači pokucali na vaša vrata, morate da obezbedite dovoljno prostora za drugu osobu. 

Morate da napravite mesta za nekog drugog ko će biti deo vašeg života. Raščistite nekoliko fioka i napravite dovoljno praznog mesta u svom ormanu. Ako su vaš život i okruženje ispunjeni samo vašim stvarima, nikada ne može biti mesta za tuđe. Ostavite mesto u svojoj polici za knjige budućeg partnera, dodatnu četkicu za zube u kupatilu ili duple peškire.

Što pre sve ovo uradite, videćete brže promene. 

BONUS VIDEO