in

Deka je ovim videom OSVOJIO srca širom sveta: Unuka ga TAJNO snimila, a ono što je uradio NASMEJAĆE vas do suza! (VIDEO)

Deka je ovim videom OSVOJIO srca širom sveta: Unuka ga TAJNO snimila, a ono što je uradio NASMEJAĆE vas do suza! (VIDEO)

Baka i deka igraju važnu ulogu u životu svakog deteta, a provedeno vreme sa njima su jedinstveni trenuci koji se pamte tokom celog života.

Oni su u stanju sve da urade za naš osmeh i da nas oraspolože, pa su tako skloni raznim ludorijama.

To je pokazao i jedan vremešni deda, kojeg je njegova unuka sa zadovoljstvom snimala dok je stilizovao svoju kosu ispred ogledala.

I dok će mnogi pomisliti da mu je za to, kako obično biva, bio potreban samo jedan češljić, toliko veliki da stane u džep od košulje, ovaj deda je pokazao da to radi na daleko kreativniji i zahtevniji način.

 

 

Dok unuka nije mogla da prestane da se smeje, on je pažljivo i strpljivo, verovali ili ne, uz pomoć uisivača  pravio svoju frizuru izvlačeći vazduhom iz cevi pramnove kose, pa je dobio izgled vremešne rok zvezde. Dosteljivost  dekice su mnogi pozdravili ali i njegov mladalački duh uprkos godinama koje nosi. Snimak je pokupio, 1,1 milion sviđanja i mnoštvo komentara.

– Smeh iz stomaka je sve-

– On je divan – 

– Njegov smeh mi je ulepšao dan! – komentrisali su korisnici Tiktoka.