in

ABCDE nije čudno ime: Kada čujete kako ova majka planira da nazove svoju decu, sve će vam biti jasno

ABCDE nije čudno ime: Kada čujete kako ova majka planira da nazove svoju decu, sve će vam biti jasno

Smišljanje imena za bebu je jedan od najvećih izazova svakog roditelja. Neki biraju jednostavnija i tradicionalnija imena, dok su drugi kreativniji i unikatniji, a neretko i bizarniji. Ponekad njihovoj u želji da budu što drugačiji znaju da preteraju, šokirajući svoju okolinu.

U svetu poznath to i nije toliko neobično. Navikli smo na imena poput Nort (ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta), Epl (ćerka Gvinet Paltrou i Krisa Martina), Slim Izi (sin manekena i influensera Nare Smit i Lakija Blua Smita), X Æ A-Xii (sin Ilona Maska i Grajms)…

Printscreen/TikTok

 

Međutim, od ,,običnih smrtnika” obično ne očekujemo preveliko eksperimentisanje. Upravo zbog toga je primer koji ćemo danas predstaviti posebno iznenađujuć.

ABCDE je samo početak

Jedna majka je pojurila na TikTok kako bi otkrila imena koja planira da da svojoj budućoj deci. Kako je navela njen sin nosi ime ABCDE, te da voli svoje ime.

 

 

Potom je otišla do igračke na kojoj su bila ispisana slova engleske abecede i objasnila da će svakom budućem detetu pripasti deo slova. Istakla je da će se drugo dete zvati FGHI, treće JKLMNOP, četvrto QRSTUV i peto WXYZ. 

Ljudi nisu bili sigurni da li je ozbiljna ili se samo šali. Mnoge nije iznedadilo ime prvog deteta jer ime ABCDE postaje sve popularnije u Americi, ali do sada nije bilo slučajeva gde su roditelji otišli toliko daleko da iskoriste sva slova abecede.

Kako se vama dopada ova ideja?

 

Bonus video: