in

Venera, planeta ljubavi ulazi u zemljanog Bika: Od 29. aprila za ova tri znaka sledi rolerkoster emocija, doživeće sudbinske ljubavi

Venera, planeta ljubavi ulazi u zemljanog Bika: Od 29. aprila za ova tri znaka sledi rolerkoster emocija, doživeće sudbinske ljubavi

Venera, planeta ljubavi, menja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gde će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija doneće lepe susrete za Bikove, Device i Jarčeve.

Kako Venera prolazi kroz Bika, njen uticaj postaje duboko suptilan i privržen, favorizujući izražavanje ljubavi kroz fizički dodir, kao što su zagrljaji i drugi oblici senzualnog kontakta. Tokom ovog perioda,Venera, koja takođe upravlja našim vrednostima i imovinom, predlaže promišljeniji i strpljiviji pristup finansijskim pitanjima.

Gledajući na novac kao na seme koje treba pažljivo negovati, ovaj tranzit obećava postepen, ali stabilan rast bogatstva, nagrađujući strpljenje i metodično ulaganje.

Vernost

Tranzit Venere u Biku može produbiti želju za stabilnom, privrženom i lojalnom vezom, sa jakim naglaskom na postojanosti i vernosti.

U ovom periodu mogu se videti pojedinci koji pokazuju posesivniji trag u ljubavi, cene sigurnost i udobnost koja dolazi iz trajnih veza i mirnog kućnog okruženja.

Postoji pasivni kvalitet ove senzualnosti, radi se o privlačenju ljubavi, a ne o aktivnom traganju za njom, dozvoljavajući prirodnom šarmu i privlačnosti Bika da privuče romantična interesovanja.

Težnja ka materijalnoj stabilnosti

Tokom ovog tranzita, povećan je fokus na važnost finansijske stabilnosti i materijalne udobnosti. To je vreme kada lepota okoline i težnja za luksuzom dobijaju veći značaj, podstičući napore da se dom unapredi i ulepša.

Ovaj period promoviše dublje uvažavanje finijih stvari u životu, ne samo zbog njihove estetske vrednosti već i zbog osećaja sigurnosti i zadovoljstva koji mogu da pruže, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /