in

Sreća im je konačno pokucala na vrata: Tri znaka horoskopa oslobađaju se tereta nakon 13. maja

S  Merkurom na kosmičkom nebu, možemo da se osećamo sigurnim u potpisivanju ugovora, pravljenju dugoročnih planova i preuzimanju obaveza.

Merkur je napustio retrogradni položaj 25. aprila, ali 13. maja i zvanično će izaći iz postretrogradne senke, što će sledećim znacima doneti veliko olakšanje – proverite da li ste među njima.

Blizanci

Kao vladajući znak Merkura, Blizanci bi mogli osetiti snažniji uticaj ovog tranzita. Merkurova promena položaja može da im donese olakšanje od mogućih komunikacijskih nesporazuma ili tehničkih poteškoća koje su se pojavile tokom retrogradnog perioda.

Ovo bi moglo podstaći Blizance da se osećaju energičnije i jasnije u svojim razmišljanjima i komunikaciji. Osim toga, konačno će doći na red ostvarenje svih ciljeva koje su planirali u prethodnom periodu, a tiču se ličnog razvoja, piše Sensa.hr.

Devica

Devica je takođe povezana s Merkurom, pa bi pripadnici ovoga znaka mogli da osete pozitivne promene nakon što Merkur napusti postretrogradnu fazu. Ovaj tranzit može doneti veću jasnoću u svakodnevnim rutinama, organizaciji i komunikaciji za njih.

Device bi mogle da osete olakšanje u rešavanju pitanja koja su se pojavila tokom retrogradnog perioda i osećaju se produktivnije u svojim aktivnostima.

Ribe

Iako Ribe nisu direktno povezane s Merkurom, mogu osetiti određeni uticaj ovog tranzita, naročito u područjima povezanim s komunikacijom, putovanjima i intelektualnim aktivnostima. Nakon Merkurovog napuštanja postretrogradne senke, Ribe bi mogle da osete veću jasnoću i smirenost u svojim mislima i komunikaciji.

Ovo bi moglo podstaći Ribe da se otvore za nove ideje i perspektive i da se lakše izraze u svojim interakcijama s drugima.

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /