in

Recept za katastrofu: Ovo su najgore bračne kombinacije po horoskopu

 

Rak i Ovan – Propala investicija

Ovan je, zbog svog pionirskog karaktera i zbog svoje impulsivnosti, solo igrač. Daje mnogo, ali takođe očekuje mnogo. Strastven je i otvoren, jasno i precizno govori svoje mišljenje. To su vrline koje u isto vreme mogu da budu i mane. Ako nemate snage da pratite Ovna, da uzvratite ljubav istom energijom, on se lako okrene i ode! Napušta sa grubim i direktnim rečima. Nikad se ne vraća.

Ovan jak, grub, sa brzim reakcijama. Rak senzualan i nežan, dovoljna je jedna gruba reč Ovna i rak se zatvara u svoj oklop! Tada oseća bol, povlači se i pati. Ovan to ne oseća, smeta mu povlačenje Raka, i tako se polako udaljavaju jedno od drugog. Tu se njihova bračna priča završava.

Škorpija i Lav – Recept za katastrofu

Lav je lider. Kralj svog života i predvodnik svog čopora. Dostojanstven, ali u isto vreme najsuroviji znak. Ako mu je partner Škorpija to je recept za katastrofu. Oba znaka su izuzetno jaka, imaju brutalan kartaker, a kada se osećaju ugroženo napadaju bez razmišljanja svim sredstvima. Lav svojom intelektualnom surovošću, a Škorpija svojim otrovom.

Ribe i Škorpija – Tu je brutalnost

Škorpije su na prvom mestu brutalne sa svojiom intuicijom, i  jake do srži sa svojim ljubavno seksualnim emocijama. Škorpija je nepobediva. Riba je sanjar, koja je često u svom svetu i svojim mislima i kojoj nije strano da slaže. Kada to oseti Škorpija, sledi napad. Tim pristupom Škorpija emotivno i moralno rastrgne Ribe.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /