in

Pripremite se, stiže mlad Mesec u Ribama: 10. marta sve se menja – novi početak za 3 horoskopska znaka

Na samom početku marta, tačnije 10, očekuje nas mlad Mesec u vodenom znaku Riba, koji simbolizuje novi početak za sve znakove, a posebno za Ribe, Škorpije i Rakove.

Mlad Mesec u Ribama predstavlja izvanredno vreme za introspekciju, intuiciju i emocionalnu dubinu. Ribe su znak koji je povezan sa osećanjima, saosećanjem i maštovitim svetom, dok mlad Mesec označava početak, obnovu i potencijalni rast. Kada se ova dva elementa spoje, to donosi unutrašnje putovanje i mogućnosti za duhovni razvoj.

Mlad Mesec u Ribama nas podstiče da se povežemo sa našim nesvesnim, snovima i intuitivnim spoznajama. To je vreme kada možemo biti posebno osetljivi na energije oko sebe i duboko uroniti u svoje unutrašnje svetove kako bismo pronašli inspiraciju i smernice za svoj život.

Ribe su znak sa suptilnom prirodom, što znači da se tokom ovog perioda možemo osećati skloni sanjarenju, maštanju ili osećajima koji se mogu duboko ukoreniti u našoj podsvesti. Međutim, ovo takođe može biti vreme kada se otvaramo prema drugima i kada se osećamo povezani sa kolektivnim emocijama.

Mlad Mesec u Ribama takođe podstiče kreativnost i umetnost. To je vreme kada možemo da pronađemo inspiraciju kroz različite umetničke izraze ili kada se osećamo posebno povezani sa prirodom i lepotom oko nas.

Važno je koristiti ovaj period za duboko promišljanje i introspekciju. Možemo razmisliti o svojim željama, ciljevima i osećajima i postaviti temelj za budućnost. Takođe je važno praktikovati saosećanje prema sebi i drugima, jer ovo može biti vreme kada se duboko uranjamo u naše emocionalne procese.

Mlad Mesec u Ribama donosi sa sobom energiju koja nas podstiče da se povežemo sa našom intuitivnom stranom, osetimo dublje emocije i pronađemo inspiraciju kroz umetnost i saosećanje. Iskoristite ovaj period kako biste istražili svoju unutrašnju dubinu i postavili temelje za svoj duhovni rast i razvoj.

Mlad Mesec imaće pozitivan uticaj na Ribe, Rakove i Škorpije, piše Informer.

RIBA

Pošto se mlad Mesec događa u vašem znaku, u intervalu od naredne dve nedelje imate šanse da započnete nešto novo. Dakle, bilo kakav novi početak koji će vam značiti u budućnosti.

RAK

Mlad Mesec u devetom polju je odličan za planiranje putovanja. Isto tako, možete da donesete odluku o dodatnom usavršavanju.

ŠKORPIJA

Idealan period za početak nove romanse ili pomak na emotivnom planu. Konačno ulazite u bolji period za ljubav!

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /