in

Plaše da će biti povređeni: Ova 3 znaka horoskopa ne vole da pokazuju osećanja

Dok neki ljudi otvoreno pokazuju osećanja, drugi ih skrivaju jer veruju da će tako biti manje izloženi razočaranju. Astrolozi kažu da su ova tri znaka horoskopa sklona tome.

Škorpija

Poznati su po strastvenosti, ali i po tome što duboko skrivaju prave emocije. Njihova sposobnost da sačuvaju tajanstvenost često ih čini neodoljivim i misterioznim, ali to je zapravo način na koji se štite od potencijalnog bola. Škorpije duboko analiziraju svoja osećanja pre nego što odluče kome će ih pokazati, što ih čini jednim od najzatvorenijih znakova zodijaka.

Ribe

Ribe su veoma osetljive i saosećajne, što ih čini ranjivim. Kako bi se zaštitile, često skrivaju prava osećanja, posebno u situacijama kada misle da bi njihovo otvaranje moglo dovesti do toga da budu povređene. Ribe instinktivno traže način za očuvanje svog unutrašnjeg mira, pa skrivanjem emocija štite svoje srce.

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu, a to se odnosi i na način na koji upravljaju svojim osećanjima. Preferiraju logiku nad emocijama, što često rezultira time da svoja prava osećanja drže pod kontrolom. 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /