in

Ovi horoskopski parovi rađaju najlepšu decu

 Iako je roditeljstvo naporan posao, ovih 5 parova će briljirati u toj ulozi, a i zajedno će stvoriti divno potomstvo.

Ovan i Strelac

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju što vezu čini vrlo strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, Ovna i Strelca čeka uzbudljiv zajednički život. Par željan uzbuđenja napraviće preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu decu. Njihova deca biće samouverena i spremna da prihvate svaki izazov baš kao i njihovi roditelji.

Bik i Vaga

Bik i Vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju će ljubav prema modi preneti na decu. Dakle, ako vidiš par sa najbolje odevenim bebama velika je verovatnoća da su roditelji Bik ili Vaga! Zamislite sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odeću – njihovo dete izgledaće lepo od glave do pete.

Rak i Ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske veštine i velike snove. Odgajaće lepu decu slobodnog i srećnog duha. Dete koje ima roditelje Raka i Ovna uvek će biti poučeno da je samo nebo granica. Njihova deca će postići velike stvari i uvek će učiniti njihove roditelje ponosnima!

Devica i Jarac

Devica i Jarac su vredni radnici koji uvek rade sve zajedno, a preneće te osobine i na svoju decu. Njihova deca biće vrlo pametna i znaće kako se nosi sa svakom situacijom. Takođe, zbog svoje pameti, marljivosti i lepote biće na najboljem putu ka uspehu.

 

Vaga i Devica

Vaga izvlači ekstrovertnu stranu obično sramežljive Device, a kada se odluče za decu, deca će im biti dobro vaspitana i pažljiva. Deca Vage i Device brzo će se navići i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voleće da budu u blizini ljudi. Takođe, zbog toga će razviti svoju grupu prijatelja od samog detinjstva, a mogli bi biti poznati i kao najpopularnija deca u školi.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /