in

Oni su pravi srećnici: Astrolog otkriva koja 3 znaka imaju šansu da se obogate do kraja godine

Novca nikada dosta! A, sada poznata astrološkinja Julija Lifanova predviđa koji će horoskopski znakovi ove godine dobiti novac. Proverite da li ste i vi među srećnicima!

Bik

Za Bikove će cela ova godina biti u znaku blagostanja i obilja. Posebno se to odnosi na one bikove koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Novčanici će im biti najdeblji u junu, a razdoblje obilja počeće nešto ranije, oko 25. maja.

Škorpija

Škorpije su već vladari finansijskog sektora. U junu mogu da dođu do veće količine novca, a zaista velika količina očekuje vas u decembru. Tada vas očekuju nove poslovne prilike koje ćete znati jako dobro da investirate

Ovan

Najbogatije razdoblje za ovnove počeće krajem maja. Ali taj ćete uticaj osetiti već u aprilu, kada će se vaše planete i ostali uticaji jednostavno uskladiti. U letnjim mesecima će vas još više poštovati, što će se odraziti i na vaš džep.

Vodolije

Znakovi Vodolije su ove godine pravi srećnici jer je ovo stvarno njihova godina. Ide vam dobro od januara i tako će biti i tokom cele godine. Put je širom otvoren za sve vaše projekte, stoga nemojte da se plašite. Hrabro napred svojim putem.

Najbolje razdoblje za će biti u septembru, kao i junu. Sredinom septembra biće prva pomračenja u znaku Ribe, što otvara mogućnost velike preraspodele vašeg novca u sledeće dve godine. Imaćete veću odgovornost, ali i veću zaradu.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /