in

One su magnet za suprotni pol: Žene rođene u ova 3 znaka muškarci žele odmah da zaprose, ožene

Neke žene su jednostavno neodoljivi magnet za suprotan pol: objedinjuju lepotu, inteligenciju i toplinu, zbog čega se smatraju najpoželjnijim partnerkama.

Ove žene muškarci žele da zaprose, ožene i svakodnevno iznenađuju. Sa njima nikada nije dosadno, uz njih se mnogo uči i važe za najbolji vetar u leđa svojoj jačoj polovini. Horoskop otkriva u kojim znacima se ovakve žene najčešće rađaju:

RAK

Možda vas iznenađuje da žena u znaku Raka ima “fam fatal” titulu. Istina je, one na početku deluju plašljivo i stidljivo, ali kada njihovo opuštanje nastupi u jednom odnosu, tada pokažu pravu ličnost. Tople su, brižne i znaju kako da funkcionišu sa partnerom. U svakom momentu su svesne šta mu je potrebno, pa ih muškarci rado žene. Kada se zaljube, one ne mare ni za koga. Bezuslovno pružaju ljubav i poznate su po tome da često prave romantična iznenađenja.

VAGA

Vage su izuzetno privlačne žene, inteligentne i poseduju vrlo neobičnu harizmu. Žene rođene u znaku Vage nisu sebične, što se jačem polu naročito dopada. Kada vide da je voljenoj osobi loše, uradiće sve što mogu kako bi joj bilo bolje. Vaga uvek zna koje savete treba da podeli, partner se često oslanja na njenu podršku i uz nju lakše prebrodi životne poteškoće. Vage se ne odlučuju tako lako za ludi kamen, ali to ne menja činjenicu da nemaju mnogo ponuda za brak.

RIBE

Žene rođene u znaku Riba paze na osećanja ljudi koje vole. Ponekad nesvesno mogu da usreće druge i pruže im utehu, obično spontanim gestovima kojih nisu ni svesne. Žene Ribe su veoma odane i verne, što uliva sigurnost muškarcima. Kada se zaljube, neće pomisliti na nekog drugog, a kamoli prevariti. Ribe vole da iznenade svoje partnere poklonima kada to najmanje očekuju i zato ih mnogi muškarci žele za supruge.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /