in

Mesec je u znaku Lava: 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret

Mesec, planeta koja simolizuje našu dušu, nalazi se trenutno u Lavu, gde donosi lepe vesti za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Mesec u Lavu je jedan od najsjajnijih i najuzbudljivijih perioda u astrologiji. Kao što Lav dominira svojom hrabrošću, entuzijazmom i samopouzdanjem, tako i Mesec u ovom vatrenom znaku donosi energiju koja plamti i osvetljava.

Lav je znak koji voli da bude u centru pažnje i Mesec u ovom znaku često donosi želju za izražavanjem svojih emocija na dramatičan i ekspresivan način. Osobe sa ovim položajem Meseca mogu biti vrlo strastvene, kreativne i voljene. Njihova emotivna potreba za ljubavlju i pažnjom često zahteva da budu u središtu pažnje, dok istovremeno nude velikodušnost i toplinu drugima.

Međutim, ovo može dovesti do izazova ako se Mesec u Lavu oseća zanemareno ili neprimećeno, jer to može dovesti do dramatičnih reakcija ili potrebe za pažnjom. Važno je da osobe sa ovim položajem nauče da balansiraju izražavanje svojih emocija tako da ne postanu preterano zahtevni ili dramatični, piše Informer.

Takođe, Mesec u Lavu može doneti talenat za umetnost, dramu ili bilo koju vrstu kreativnog izražavanja. Osobe sa ovim položajem mogu biti vrlo inspirativne i kreativne, težiti visokim ciljevima i biti spremne da ulože trud kako bi postigle svoje ambicije.

U ljubavnim odnosima, Mesec u Lavu traži strastvenu i iskrenu ljubav, teži harmoniji i romantičnim gestovima. Osobe sa ovim položajem mogu biti vrlo darežljive i pažljive prema svojim partnerima, ali istovremeno očekuju istu meru pažnje i ljubavi.

Mesec u Lavu donosi energiju koja je puna života, entuzijazma i ljubavi prema životu. To je pozicija koja teži da bude u centru zbivanja, ističući se svojom jedinstvenom i strastvenom prirodom.

 

 

 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /