in

Mars u Biku donosi novac

Mars u Biku donosi novac

Kada je u pitanju pozicija Marsa u znaku Bika prvenstveno razmišljamo o tome kako da poboljšamo svoje finansije kroz posao kojim se bavimo ili kroz dodatni posao. 

Mars je 9 juna prešao u znak Bika i tokom juna donosi dobre mogućnosti u vezi posla i poslovne saradnje. 

Ali najpovoljnije će uticati na osobe rođene u znaku Jarca, u znaku Device i u znaku Škorpije. 

Kada su u pitanju Jarčevi za njih ovaj Mars donosi jako dobre poslovne mogućnosti naročito ako se radi o mlađim pripadnicima ovog znaka i o ljudima koji imaju svoj privatni posao. Jako je važno iskoristiti uticaj ovog Marsa naročito od 20. juna pa nadalje jer u tom periodu se mogu pokrenuti jako dobri i kvalitetni poslovi gde se može zaraditi i mnogo više novca.

Shutterstock

 

Kada su u pitanju ljudi koji su rođeni u znaku Device, njima Mars u Biku pokreće njihovo polje partnerskog odnosa pa je moguće da će kroz emotivnog partnera ostvariti mogućnost bolje finansije. Neke Device mogu računati na novac i na veću zaradu preko bliskih poslovnih prijatelja i saradnika posebno onih koji imaju veze sa inostranstvom ili sa profesijama novinara, rad u prosveti.

Što se tiče Škorpija, Mars je njihov vladar i stvara mogućnost da pokrenu nešto novo po pitanju posla preko poslovnog partnera ili preko emotivnog partnera. Škorpije generalno ne vole da zarađuju novac preko drugih ali u ovoj situaciji mogu imati jako dobre i povoljne uslove za zaradu. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /