in

Horoskopski znaci koji uživaju u samoći

Dok jedni jedva čekaju da stupe u brak, drugi od njega beže kao muve bez glave. Astrolozi kažu da je pripadnicima ovih znakova teško da se prilagode zajedničkom životu, prosto se tako osećaju sputano.

Bik

Bikovima je oduvek na prvom mestu bila karijera i oni nikako ne žele da je zanemare zbog bilo koga ili bilo čega, jer ih to čini srećnim i ispunjenim. Ako pitate njih, ulazak u brak je nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi koji su rođeni u ovom znaku zodijaka čak ne žele da imaju decu.

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem. Takođe, njima je vrlo teško da neprestano provode vreme s nekim, pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes.

Shutterstock

 

Blizanci

Blizancima je i više nego teško da zamisle da će njihova sloboda i avanture biti ograničene. Oni ne žele da pripadaju nekome, već žele da budu samo svoji, pa su oni kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /